Veelgestelde vragen

Wat zijn de wasvoorschriften voor de artikelen?


Alle stoffen werden voorgewassen waardoor krimp en kleurverlies beperkt wordt bij de eerste wasbeurt. De badcapes, slabbetjes en bijtringen mogen op 60 graden gewassen worden, de broekjes, truitjes en t-shirts op 30 graden. De artikelen blijven het mooist als je binnenstebuiten wast, ze niet in de droogkast stopt en op een lage temperatuur binnenstebuiten strijkt.
Wat is de verwachte levertijd?


De artikelen die reeds gemaakt zijn, zijn onmiddellijk leverbaar en kunnen geleverd worden binnen de 5 werkdagen. Als deze nog bedrukt moeten worden kan de levertijd oplopen. De artikelen op aanvraag, worden speciaal voor jou gemaakt, dus kan de levertijd oplopen tot 2 weken. Neem om af te spreken zeker contact op via het contactformulier of de chat.
Hoe kan ik bestellen?


De producten die onmiddellijk beschikbaar zijn, kan je bestellen via de webshop. De kleding wordt op aanvraag gemaakt en bestel je best via het contactformulier. Geef hierbij de gewenste maat, model en stofkeuze door. Je krijgt zeker nog een reactie vooraleer ik aan de slag ga, dus als je vragen hebt, stel gerust!
Ik vind mijn favoriete kleur of opdruk niet, wat nu?


Had je graag een andere kleur besteld, of een specifiek printje voor een kledingstuk of accessoire? Geen probleem, stuur mij een berichtje via het contactformulier of de chat en ik ga samen met jou op zoek naar het geschikte stofje. Het is niet omdat ik bijvoorbeeld geen rode stof aanbied, dat deze niet kan besteld worden!
Vanaf welk bedrag is er gratis verzending?


Dit is voor België vanaf 60 euro en voor Nederland vanaf 100 euro. Er zijn af en toe acties waarbij er gratis verzending is, je schrijft je best in op de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te worden gebracht.