800-Wonders%20of%20life61_edited.jpg

Nieuwe stoffencollectie!

Er staan reeds heel wat mooie stoffen online, onder andere ook deze twee French Terry's van About Blue Fabrics. Ideaal voor het maken van truien, vestjes, jurken etc. De collectie stoffen wordt geleidelijk aan aangevuld, goed nieuws voor de creatievelingen onder jullie, maar ook voor de kledingwebshop! Deze stofjes komen namelijk telkens ter beschikking voor het vervaardigen van handgemaakte items. Kies je stof, je maat en ik ga voor je aan de slag!

JEFH3568.jpg

De herfstcollectie is er!

Truien in mooie warme kleuren, nieuwe badcapes en schattige kruippakjes voor de allerkleinsten. Zie je een leuk stofje, maar niet in de juiste maat of model? Stuur een berichtje en ik bekijk de mogelijkheden!

received_1001450313609948-01.jpeg

Nieuw item; kruippakjes!

Een praktisch kruippakje voor de allerkleinsten, beschikbaar tot en met maatje 80. Deze jumpsuit sluit met handige drukknoopjes en heeft voldoende ruimte tussen de beentjes voor het pamperkontje.

Producten in de kijker

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Wat klanten van ons vinden?

Ik klopte bij Lize aan voor een geboortecadeau voor een vriendin. Ze stelde meteen verschillende leuke ideetjes voor en ging speciaal op zoek naar de best passende stofjes. Alles wordt met de hand gemaakt en vooral met heel veel liefde. De slabbetjes en bijtringen van Ofelina waren een groot succes, en ik keer absoluut terug voor nog meer babygoodies! Een aanrader!

Vicky