To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Wanneer een hobby een passie wordt en je dit met anderen wilt delen.
Ofelina is een kleine webshop met duurzame, unieke producten. Alle artikelen zijn handgemaakt en vervaardigd met liefde.
127281997_378660590031751_44679639020547
5 jaar geleden begon ik met naaien in de avondles, en wat toen maar een 'probeersel' was tot een nieuwe hobby, is nu volledig uitgegroeid tot iets waar ik niet meer zonder kan. Doorheen de jaren hield ik heuse naaimarathons thuis of op naaiweekends en raakte mijn kleerkast voller en voller. Natuurlijk naaide ik ook met plezier voor familieleden en vrienden, zij kregen steevast een handgemaakt cadeautje bij geboortes of verjaardagen!
 
Toch had ik er nog niet genoeg van, ik wou zoveel mogelijk naaien maar toch niet zomaar lukraak kledingstukken naaien om toch maar aan mijn naaimachine te kunnen zitten. Zo kwam het dat ik minder ging werken op mijn gewone job en alles in orde bracht om zelfstandige te worden in bijberoep. Het leek me zalig om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken. De coronacrisis en de lockdown maakten het mij niet makkelijker, maar ik ben blij waar ik momenteel sta.
 
Naast het creëren en verkopen van handgemaakte kledij en accessoires voor baby's, kinderen en nu ook volwassenen, begon ik zowaar mijn eigen stoffenwebshop. Omdat ik geleerd heb dat ik er nu voor moet gaan, niet later. Geeft dit soms stress (en eerlijk gezegd soms angst)?
Ja, tuurlijk, maar ik geniet en word blij van andere mensen gelukkig maken. Van stofjes te verkopen in de weet dat de mooiste creaties gaan ontstaan. Van kleertjes te maken in overleg met de klant, tot we samen uitkomen bij een prachtig eindresultaat.
En dit telkens opnieuw.
Bedankt lieve klanten, om mij te helpen bij het uitkomen van mijn droom.