• Lize

Feest! De lente komt er aan!

Het arriveren van de nieuwe See you at six collectie kwam zowat gelijktijdig met de eerste lentesignalen. Buiten is het nog koud en grijs momenteel, toch schieten hier en daar toch al wat bloemetjes uit de grond en komen er knoppen aan de bomen. Deze combinatie vroeg om een nieuw lente naaisel. Het was moeilijk kiezen tussen alle nieuwe stofjes en ik reserveerde alvast nog anders mooi, maar ik ging van start met een uni kleurtje. De Sea salt white is heeeeeel zacht lichtgeel, meer wit met een gele schijn en zag ik onmiddellijk een nieuwe zomerhoodie in. Ik heb al enkele witte truien in mijn bezit en als ik het mag zeggen, daar sta ik wel goed mee. Alleen zijn er 2 hiervan echte wintertruien en in de zomer staat dat wit dubbel zo goed op een gebruind velletje, dus kon een exemplaar er wel nog bij.Om te vieren dat de lente in het land is en om iedereen te bedanken die afgelopen maanden de weg naar mijn webshop vond, organiseer ik een heuse win-actie. Wie voor minimum 50 euro bestelt uit de See you at six stofjes, maakt kans om een pakketje stof te winnen uit 1 van hun vorige collecties! De actie start nu vrijdag 19/03 om 20.00 uur en duurt 48 uur, zondag na 20.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en gecontacteerd.


Wat kan je winnen?

- 120 cm evening pink - 3 lines french terry en 30 cm contrastboordstof

- 100 cm night blue - flower field french terry en 20 cm boordstof

- 100 cm goldfinch yellow - spons en 20 cm boordstof

See you at eight?

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven