• Lize

De herfst staat voor de deur

Een tiental dagen geleden was de herfst plots echt voelbaar in ons Belgenlandje, dus schoot ik in gang met het naaien van nieuwe herfstkledij !


Eerst en vooral had ik nood aan een herfsttrui; lekker warm voor ‘s morgens en bij een wat frissere wind en niet te warm (lees: zweterig) om te dragen tijdens een wandelingetje in de buurt. Ik gebruikte een soort sweaterstof, maar met een gladdere achterzijde en een mooie structuur aan de voorzijde. Zo bekwam ik een trui die simpel was en op veel draagbaar, met toch dat tikje extra door de mooie structuur en kleurschakering. Zo zie je maar dat een basistrui er helemaal anders uit kan zien door de stofkeuze.

Tijdens de zomer had ik gemerkt dat ik te weinig kleedjes had, dus zocht ik in mijn voorraad naar leuke stofjes. Ik ging voor enkele herfsttinten, zodat ik niet moest wachten tot volgende zomer om de kleedjes te kunnen dragen. Mijn favoriete is deze mooie combi van donkerblauw en oker. Met een truitje er op is deze ideaal voor de herfst en zonder truitje was hij ideaal deze week met het warme nazomer weer.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven