• Lize

Uit mijn comfortzone

Naaien voor de linkparty van Fibremood is altijd een beetje spannend, een patroontje kiezen, naaien tegen een deadline, hopen dat je de juiste stofkeuze maakte etc. Al is dit laatste op zowat alle naaisels van toepassing, je weet nooit of je creatie zo uitdraait zoals je het in je hoofd had.


Ik koos ditmaal voor de Aila blouse, het was niet makkelijk kiezen want er staan nog supermooie patronen in deze nieuwe editie, maar ik wou iets buiten mijn comfortzone. Geen zoveelste trui of comfortabele top. Eens niet met stretch stof werken waarmee je kan 'valsspelen'. En een patroon dat ik nog niet echt gemaakt heb, blouses mis ik echt nog in mijn kledingkast!


De uitleg is duidelijk en makkelijk volgbaar, alle stappen en markeringen zijn duidelijk, het enige waar ik effectief moeite mee had met het naaien lag niet aan Fibremood of het patroon, maar aan mijn stofje... Ik koos een soepele, simpel zwarte viscose en deze had nogal de neiging om te glibberen en schuiven. Gelukkig heb ik een boventransportvoet wat het al heel wat makkelijker maakte!


De blouse valt wel wat ruimer dan ik gewend ben, al vind ik hem wel superaangenaam om te dragen en heeft het zowat de goedkeuring van manlief. Het zwart is opnieuw buiten mijn comfortzone en geeft het een wat stoerdere en tegelijk chiquere uitstraling. Het wordt hoog tijd dat er terug feestjes mogen worden gegeven dus!76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Made for me