• Lize

Van warm naar koud.

Een 10-tal dagen geleden werkte ik een shortje af die op de UFO stapel was beland. Je kent het wel, het naaien en in elkaar zetten is leuk, maar de afwerking, ho maar! Bij mij was dit het aanzetten van de knopen. Iets simpels weliswaar, toch stel ik het altijd uit om de één of andere reden.


Toen ze vorige week echter die warme, zonnige dagen voorspelden, wist ik dat dit het moment was om 1. mijn zomershortje af te werken, 2. mijn zomershortje tijdig op de foto te krijgen en 3. mijn shortje ook nog te kunnen dragen! Naald en draad werden bovengehaald en de knopen werden relatief vlot aangezet. Ondertussen kreeg ik ook de tip hoe ik ze met de machine kan aanzetten, dus dit probeer ik zeker een volgende keer.

Het was eventjes zomer precies vorige week, dinsdag konden we lekker op ons terras aperitieven en woensdag gingen we op fotozoektocht; de ideale gelegenheid voor dat shortje te dragen! Alleen spijtig dat er zo snel een einde kwam aan die lentezon, die mocht wat mij betreft heel de paasvakantie aanwezig zijn! Nee hoor, terwijl ik dit neertype, is het buiten zowaar aan het sneeuwen... Dag shortje, kruip maar eventjes terug in de kast!


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Made for me